Verkkosivujen suunnittelu – miksi se on tärkeää?

Verkkosivut ovat tärkeässä osassa nykypäivän markkinointia. Ilman toimivia verkkosivuja potentiaalisten asiakkaiden on vaikea olla tekemisissä yrityksen kanssa.

Kirjoittaja:

Päivämäärä :

Verkkosivut ovat yrityksen digitaalinen käyntikortti. Niiden tarkoituksena on herättää kiinnostus yrityksen tuotteisiin ja palveluihin sekä ohjata asiakkaita tekemään ostopäätöksiä. Verkkosivujen suunnittelu on siis tärkeä osa yrityksen markkinointia ja brändin rakentamista.

Mikä tekee hyvästä verkkosivusta?

Hyvä verkkosivu on selkeä, visuaalisesti miellyttävä ja helppo käyttää. Se kertoo yrityksen tarinan ja tuotteiden/palveluiden edut selkeästi ja houkuttelevasti. Hyvä verkkosivu myös näyttää luotettavalta ja ammattimaiselta.

Miksi verkkosivujen suunnittelu kannattaa jättää ammattilaisten tehtäväksi?

Verkkosivujen suunnittelu on monimutkainen prosessi, joka vaatii sekä teknistä että taiteellista osaamista. Ammattilaiset pystyvät suunnittelemaan verkkosivut, jotka vastaavat yrityksen brändiä ja viestivät sen tarinaa tehokkaasti. He myös ymmärtävät käyttäjäkokemuksen merkityksen ja osaavat suunnitella verkkosivut, jotka ovat helppokäyttöisiä ja miellyttäviä käyttää.

Mikä on hyvä tapa aloittaa verkkosivujen suunnittelu?

Hyvä tapa aloittaa verkkosivujen suunnittelu on miettiä tarkasti yrityksen brändiä ja sen tavoitteita verkkosivuilla. Tämän jälkeen kannattaa kartoittaa, millaisia verkkosivuja kilpailijoilla on ja mitä siitä voidaan oppia. Sivuston rakennetta ja käyttöliittymää on hyvä suunnitella paperilla ensin, ennen kuin siirrytään visuaaliseen suunnitteluun. Muista myös testata suunnitellut sivut eri laitteilla ja eri selaimilla.

Miksi verkkosivujen suunnittelussa kannattaa käyttää responsiivista suunnittelua?

Responsiivinen suunnittelu tarkoittaa sitä, että verkkosivut skaalautuvat automaattisesti eri kokoisilla laitteilla niin, että käyttökokemus pysyy yhtä miellyttävänä. Responsiivinen suunnittelu on tärkeää, koska yhä useampi käyttää verkkosivujaan mobiililaitteilla.

Haluatko mielenrauhaa markkinoinnista?

Täytä lomake ja aletaan hommiin!